Rivföretag Borås

Total och selektiv rivning

När det kommer till rivning erbjuder vi hjälp oavsett hur mycket eller lite hjälp ni behöver, vi tar oss an både små och stora projekt. Till våra kunder erbjuder vi total och selektiv rivning, även rivning av inredning i samband med ombyggnationer. Selektiv rivning innebär att material demonteras och skiljs från varandra redan under rivningsarbetet, exempel på detta är när vissa material ska källsorteras medan andra ska återanvändas. Total rivning är när man river allt, syftet är att riva en hel byggnad. Utöver rivningsarbeten erbjuder vi även demontering av pannor och oljetankar för den som behöver den typen av hjälp.

Avfallet som blir efter en rivning sorteras för att sedan transporteras enligt de förordningar och lagar som finns. Självklart fixar vi detta åt dig!

Rivföretag Borås

Rivföretag Borås

Belko Riv & Sanering AB är ett rivföretag som utgår från Göteborg men som också arbetar i dess omnejd, bland annat Borås.

Om du vänder dig till oss för att få hjälp med rivning kommer vi se till att du får precis den hjälpen du söker. Även att hjälpen når upp till en hög kvalité. Med vårt arbete vänder vi oss till företag, privatpersoner, fastighetsbolag och fastighetsförvaltningar i Borås med omnejd.

 
Tveka inte på att kontakta oss om några frågor skulle uppkomma eller om ni är intresserade av att erhålla vår hjälp med rivning.

Kontakt

Belko Riv o Sanering AB
Elvir Dautovyc
Rivföretag Borås

Telefon: 0704-16 59 24
Mail: info@rivosanering.se